Vastuuvapauslauseke

Game Goat Ltd. antaa sinulle pääsyn sivulle www.cheapestgamecards.fi (nettisivusto) ja kutsuu sinut tekemään ostoksia tarjonnan puitteissa.

Game Goat Ltd. pidättää oikeuden muuttaa nettisivun sisältöä tai poistaa sisältöä milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle erikeseen.

Rajallinen vastuu

Game Goat Ltd. pyrkii päivittämään nettisivun sisältö mahdollisimman usein aina tarpeen tullessa. Nettisivun ylläpidon suhteen pyritään äärimmäiseen huolellisuuteen, mutta on silti mahdollista, että sivulla voi joskus olla virheellistä, puutteellista tai väärää informaatiota.

Emme mene takuuteen nettisivun oikeellisuudesta taikka ota sisällön oikeellisuudesta vastuuta. Sisältö voi muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta Game Goat Ltd. toimesta.

Etenkin hinnat ja tuoteinformaatio voivat joskus sisältää virheitä ohjelmointi- ja väärinkirjoitussyistä. Et voi vaatia korvausta Game Goat Ltd.:ltä edellä mainittuihin syihin vedoten. Nettisivu sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, joiden sisällöstä Game Goat Ltd. ei koskaan ota vastuuta.

Tekijänoikeudet

Game Goat Ltd. pidättää itsellään kaikki tekijänoikeudet.

Kopiointi, levitys ja mikä tahansa muu materiaaliemme käyttö on kielletty ilman Game Goat Ltd.:n kirjallista lupaa, poikkeuksena vain lain sallimat käyttötavat (esim. Oikeus lainata kirjoitusta), aina mikäli kyseisen materiaalin kohdalla ei toisin mainita.

Muuta

Tämä vastuuvapauslauseke voi muuttua ajoittain. Tämä vastuuvapauslauseke on tuotettu ICTRecht Disclaimer generaattorin kautta (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)

 

Asiakaspalvelu deski

Uutiskirje