Käyttäjäehdot

Johdanto

Alla ovat käyttäjäehtomme. Nämä ehdot pätevät aina kun käytät sivuamme tai teet tilauksen sivullamme. Ehdot sisältävät tärkeää tietoa asiakkaillemme, siksi suosittelemme lukemaan ne huolella. Suositttelemme sinua myös tallentamaan tai printtaammaan nämä ehdot myöhempää tarvetta varten.

Keitä olemme?

Game Goat Ltd.:n osoite on Westwood Business Centre Unit 5a (S a G), Westwood Industrial Estate, Off Continental Approach, Margate, Kent England, CT9 4JG. Nettisivummme/ -sivujemme kautta tarjoamme asiakkaillemme (jatkossa käytämme nimeä te/sinä/ asiakas) pelituotteita. Myymme vain koodeja, jotka toimivat meistä erillisissä pelikonsoleissa. Koodit toimivat/ otetaan käyttöön näissä meistä erillisissä konsoleissa.

Koska me vain myymme koodeja, emme ole vastuussa mahdollisista komanteen osapuoleen liittyvistä ongelmista. Jos siinulla on ongelmia kolmanten osapuolten kanssa, selvitä asia suoraan heidän kanssaan.

Sinun on korvattava meille kaikki mahdolliset kolmanten osapuolten vaateet tuotteisiimme liittyen.

Kaupanehdot

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin tarjouksiimme, sopimuksiin ja toimituksiin, jollei toisin ole kirjallisesti erikseen sovittu.

Sopimus syntyy kun asiakas hyväksyy tarjouksen.  Asiakas hyväksyy tarjouksen painamalla “tilaa” nappulaa. Siitä hetkkestä eteenpäin asiakas on velvollinen maksamaan ja me olemme velvollisia toimittamaan tuotteen asiakkaalle.

Vahvistamme kaikki tilaukset sähköpostitse. Sinun velvollisuutesi on antaa oikea sähköpostiosoite. Myös tuote toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Emme voi toimittaa tuuootteita virheelliseen sähköpostiosoitteeseen.

Tuote lähetetään sinulle heti kun maksu on hyväksytty. Toimitusaika riippuuu maksutavasta.

Jos saamasi tuote on väärä tai se ei toimi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. Valitusaika umpeutuuu 30 päivän kulutttua tilauksesta. Vastaamme mahdollisimman nopeasti viestiisi, aina viimeistään 30 päivän sisällä. 

Tiedot sivustollamme

Kaikki hinnat sisälttävät ALV:n ja muut lakiin kuuluvat maksut. Ainoastaan maksutapa voi  tuoda lisäkuluja.

Nettisivumme sisältö on luotu hyvin huolella. Joka tapauksessa inhimillisiä – ja ohjelmointiin liittyviä virheitä voi sattua, eli emme takaa tietojen olevan aina oikeita ja täydellisiä. Eli mm. hinnoissa ja tuotekuvauksissa voi esiintyä virheitä.

Maksu

Voit valita usen maksutavan välillä. Sivultamme saat lisätietoa vaihtoehdoista. Joihinkin maksutapoihin liittyy lisäkustannuksia. Jotkut maksutavat voivat myös hidastaa toimitusta.

Palautussäännöt

Johtuen digitaalisten tuotteiden luonteesta meillä on erittäin tiukat palautuskäytännöt. Palautus voidaan hyväksyä vain 48 tunnin sisällä tuotteen toimittamisesta. Saatuamme palautetun tuotteen meille tarkistamme heti, että tuote on edelleen käyttämätön. Rahat palautetaan vasta kun palautettu tuote on myyty eteenpäin ja olemme varmistaneet, että uusi ostaja on onnistuneessti saanut tuotteen aktivoitua/ käytettyä. Rahojen palautus riippuu siis siitä, million tuote saadaan myytyä edelleen, eli siksi emme voi sanoa tiettyä aikaa. Kun palautettu koodi on myyty edelleen, palautus kestää noin 2-72 tuntia. Palautuksen yhteydessä peritään 2 euro suuruinen käsittelymaksu.

Henkilöokohtainen tieto

Käsittelemme henkiläkohtaisija tietojasi sivultamme löytyvän yksityisyyden suojan mukaisesti.

Loppusanat

Kaikki sopimuksemme ovat engllantilaiset lain alaisia (English law).

Jos laki ei muuta määrää, kaikki oikeustapaukset käsitellään Englannin tuomioistuimessa.

Jos jokin kohta näistä ehdoista todetaan epäpäteväksi, se ei vaikuta näiden ehtohen muihin kohtiin. Tällaisessa tapauksessa pyrimme muuttamaan ehtoja siten, että alkuperäinen tarkoitusperä säilyy mahdollisimman pitkälti.

 Yhteystiedot 

Jos sinulla on kysyttävää näiden ehtojen lukemisen jálkeen, voit ottaa meihin yhteyttä: 

Game Goat Limited
Westwood Business Centre Unit 5a (S a G) 
Westwood Industrial Estate 
Off Continental Approach 
Margate, Kent 
England
CT9 4JG

+35 8 753 263 454
[email protected]

 

Asiakaspalvelu deski

Uutiskirje